Styr oppvarmingen av huset samtidig som du ser på trav

Er du en stor trav-entusiast? Da vil du ikke gå glipp av muligheten til å kombinere din lidenskap for trav med den nyeste teknologien for å styre oppvarmingen av ditt hjem. Med Futurehome fra Tibber kan du enkelt kontrollere oppvarmingen av ditt hjem fra din smarttelefon, uansett hvor du befinner deg.

Praktisk og enkelt

Tenk å sitte i sofaen og se på trav, mens du enkelt kan justere temperaturen i huset med et par enkle klikk på telefonen. Eller kanskje du har gått ut for å se på travlivet på banen, men vil sikre deg at huset ditt er behagelig når du kommer hjem. Med futurehome kan du enkelt justere temperaturen hjemmefra, slik at du alltid kan komme hjem til et varmt og behagelig hjem.

Futurehome gir deg også muligheten for å sette opp ukentlige rutiner og planer, slik at du kan spare energi og penger. Du kan for eksempel programmere systemet til å senke temperaturen når du ikke er hjemme, og øke den igjen før du kommer hjem fra travbanen.

Få full kontroll

I tillegg til å kontrollere oppvarmingen, gir Futurehome deg også muligheten til å styre andre enheter i ditt smarte hjem, som for eksempel lys, kjøleskap og ovn. Alt dette kan du enkelt gjøre fra din smarttelefon, uansett hvor du befinner deg.

Så hvis du vil ha en enkel måte å kontrollere oppvarmingen av ditt hjem, mens du samtidig kan nyte din lidenskap for trav, bør du vurdere å investere i Futurehome fra Tibber. Med denne teknologien kan du enkelt kombinere dine interesser, mens du samtidig sparer energi og penger.

Uncategorized