Kom deg trygt frem til travbanen med ekstralys

Travsport er en sport som tiltrekker seg tusenvis av mennesker hver uke. Det er noe spesielt med denne sporten som gjør at folk elsker å se på hestene og rytterne konkurrere mot hverandre. Men for å komme deg trygt til travbanen, er det viktig å ha godt lys på veien. Det er her ekstralysene fra Nordeye kommer inn i bildet.

Gjør bilturen tryggere

Nordeye har ekstralys som gir deg ekstra syn på veien, selv i dårlige lysforhold. Disse ekstralysene er perfekte for deg som ofte kjører til travbaner, enten det er om vinteren når det er mørkt eller om sommeren når det kan være svakt lys på grunn av skyer. Med ekstralys fra Nordeye kan du kjøre trygt og sikkert til travbanen, uten å måtte bekymre deg for at du ikke har godt nok overblikk på veien. Husk å sette deg inn i regelverket når det kommer til ekstralys på bil.

Perfekt for lange turer

Ekstralysene fra Nordeye er også perfekte for deg som ofte kjører lange turer, for eksempel til noen av travbanene som finnes i Norge. De gir deg ekstra sikt på veien, slik at du kan se lenger frem og unngå potensielle farer på veien. I tillegg er lysene fra Nordeye svært enkle å installere, så du trenger ikke å bekymre deg for at det skal ta for lang tid eller at det skal være for komplisert.

Så hvis du er en travsportfanatiker som ofte kjører til travbaner, eller du rett og slett ønsker å kjøre trygt og sikkert på veiene, bør du absolutt vurdere å investere i ekstralysene fra Nordeye. De gir deg ekstra syn på veien, slik at du kan komme deg trygt og sikkert til travbanen, og de er enkle å installere. Besøk Nordeye nettside for å finne ut mer og bestill dine i dag!

Travsporten