Travsportstrening

Uansett hvilken sport eller aktivitet man driver med, er trening og øving viktig. Se for deg at du driver med travsport, og skal ut og trene. Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal trene på – eller i. Altså: Hva skal man ha på seg? I denne denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på dette.

Enkelt antrekk

Det å investere i et par svarte treningstights kan utgjøre en stor forskjell. Hvis du driver med trav og hest, bør du se etter tights som passer til riding og til å bruke i vognen. Et “must” her er at de er varme, spesielt dersom du skal bruke dem på høst- og vinterstid. Det som er så bra med svart treningstights er at de er så allsidige, og de kan brukes til mange ulike treningsformer. Det å style riktig er absolutt en måte som gjør antrekket ditt mer allsidig.

Husk også å regelmessig sjekke ditt treningsprogram opp mot de målene du har satt deg. Da vil du alltid vite om du er i rute eller ikke. Det er faktisk lurt å gjøre dette minst én gang i måneden.

Når det kommer til travsportreningen kan det også være at du kan finne et antrekk som matcher med hesten din, og da kan dere virkelig skinne på travbanen!

Travsporten