Hvordan følge med på trav med airpods

Noen ganger er det ikke alltid at man får anledningen til å følge med på det man liker på TV når det skjer. Derfor kan det være lurt å ha noen andre alternativer!

Travsport

Travsport er overraskende populært i Norge, både fra utenlandske og innenlandske baner. Det er derfor ofte lett å få tak i sendinger som sender resultatene, enten det er via bettingsider eller generelt bare sportsradiokanaler. Vi er sikre på at vet hvilke kanaler du kan prøve deg på når du skal finne din favoritt-travhest eller rett og slett høre på resultater.

Det som er så herlig er at du kan bruke de små og diskre airpods for å høre på disse resultatene nesten uansett hvor du er. Disse kan lett kobles opp mot telefonen din, slik at du alltid kan være oppdatert på resultater. Bare husk på at disse må lades før du bruker dem, og det kan være en idé å alltid ha dem ferdigladet før du drar ut av huset. Da vet du at du alltid får med deg dine favorittprogrammer.

Podcaster og annen media

Du kan selvsagt også høre på dine favorittpodcaster om travsport. Det er muligheter å lagre disse, så du kan høre på disse når som helst og hvor som helst. Kanskje du også vil finne et miljø sammen med andre travsportentusiaster?

Det som er så bra, er at disse Airpodsene også virker sammen med andre typer apper, slik som Youtube, så du kan se høydepunkter og få med deg videoer fra de forskjellige løpene. Det er også slik at en del av disse sendingene blir livestreamet, så du kan faktisk få med deg videoen også, uansett hvor du er.

Det å kunne benytte seg av moderne teknologi for å se på relativt gammeldags sport, er det beste av to verdener. Vi er sikre på at du får med deg alt det nyeste hvis du investerer i både ett og to par. Du vil kunne elske å høre dedikerte programmer om dine favoritthester, både nye og gamle. Hva tenker du? Høres det ikke fristende ut?